Ascultă e-teatru

Arhiva Radio Fiction Desk / Home

Proiectul-concurs Radio Fiction Desk - Colegiul Economic Virgil Madgearu

Vineri, 13 Martie 2015
 
 

Scor : 4.33 ( 260 voturi)„Radio Fiction Desk” este un proiect - concurs care își propune promovarea unor trupe de elevi-actori din licee bucureștene și realizarea unor spectacole de teatru radiofonic.

Proiectul se va derula pe parcursul acestui an, în ediții succesive, la patru unități de învățământ bucureștene: Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu”, Colegiul Național „Iulia Hasdeu” și Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”. Elevii actori, din cadrul fiecărei trupe, vor fi îndrumați de specialiștii Redacției Teatru, dar și de personalități ale scenei teatrale din România – colaboratori ai Teatrului Național Radiofonic, care le vor dezvălui din tainele spectacolelor de teatru la microfon."Simț enorm și văz monstruos", o dramatizare după proza fantastică a lui I.L.Caragiale prinde viață la microfon cu elevii actori ai Liceului Teoretic "Dimitrie Bolintineanu" în studioul Mihai Zirra al Teatrului Radiofonic.
Emoțiile de început se risipesc în difuzoarele studioului și înregistrarea rămâne dovada unei interpretări ce va intra în concursul proiectului Radio Fiction Desk.

Imagini surprinse în timpul înregistrării scenariului radiofonic "Simț enorm și văz monstruos" din 8 aprilie 2015.


Elevii echipei de teatru de la Liceul Teoretic “Dimitrie Bolintineanu”, care participa la proiectul – concurs, RADIO FICTION DESK, cu piesa - ,,Simt enorm si vaz monstruos’’, dupa I.L.CARAGIALE.

1. Baciu David
2. Cîrjan Andrei
3. Damsa Rares
4. Grama Teodora
5. Matache Razvan
6. Rac Adelina
7. Rezac Maria
8. Sandulescu Cristian
9.Stanciu Laura Cristina
10 Stanescu Georgiana
11. Stoica Dragos
12 Tone Oana
Profesor coordonator Dora Lazar

Arhiva : 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 |
Copyright © 2000 - 2017 SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE
Str. General Berthelot, Nr. 60-64, RO-010165, București, România
E-mail: webmaster@srr.ro