Ascultă e-teatru

Arhiva TNR în presă

SRR, la 83 ani de la prima emisie: Zilele porților deschise și activități pe Aeroportul Henri Coandă

Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
 

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) - "Zilele porților deschise" la Radio România și o serie de activități inedite la Aeroportul Internațional Henri Coandă se numără printre momentele care marchează sărbătorirea, pe 1 noiembrie, a 83 de ani de la prima emisie a Radioului Public, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

La 1 noiembrie, Radio România sărbătorește împlinirea a 83 de ani de la prima emisie. Printre momentele care marchează această aniversare se numără și "Zilele porților deschise", în care Radioul Public așteaptă vizita tuturor celor care sunt interesați de un tur al "punctelor fierbinți" de activitate din această instituție.

Cei care vor merge sâmbătă și duminică, între orele 10.00 - 13.00, la intrarea din strada Temișana a Radio România, vor fi conduși pe următorul traseu: Agenția de presă RADOR, centrul unde se monitorizează informațiile difuzate (în limba română și 15 limbi străine) de către 57 de posturi de radio și televiziune, precum și din presa scrisă (150 de publicații) de pe toate continentele; Radio România Junior și Radio România 3 Net, primele posturi publice de radio online; Radio România București FM, un post creat pentru a oferi toate informațiile despre Capitală; Radio România Antena Satelor, un post public cu acoperire națională dedicat spațiului rural; Studioul 31 al Radio România Actualități; Studioul "Mihai Zirra" al Redacției Teatru, locul unde s-au înregistrat, de-a lungul anilor, cele mai multe dintre spectacolele de teatru radiofonic din Fonoteca de Aur a Radiodifuziunii.

Pe de altă parte, Ziua Radioului Public va fi marcată și la Aeroportul Internațional Henri Coandă. Astfel, pe 1 noiembrie, Radioul Public, alături de Compania Naționala de Aeroporturi București, organizează o serie de evenimente inedite în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă.

Astfel, ascultătorii Radio România Actualități vor putea audia în cadrul Matinalului transmisiuni în direct din aeroport. Totodată, pentru cei care călătoresc cu avionul, Formațiile Muzicale ale Radioului - BigBand-ul Radio, Orchestra de Muzică Populară Radio și Corul de Copii Radio - au pregătit o serie de minirecitaluri susținute în spațiul neconvențional al terminalului "Plecări" al aeroportului.

Pe toată durata zilei, Radio România Actualități, Radio România 3 Net și Radio România Junior vor înregistra și vor transmite live toate momentele importante.

Arhiva : 2020 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |
Copyright © 2000 - 2017 SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE
Str. General Berthelot, Nr. 60-64, RO-010165, București, România
E-mail: webmaster@srr.ro